Bahtiri: Më kanë ftuar të jem pjesë e Qeverisë, por do të qëndrojë në Mitrovicë

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, në një takim me simpatizantët e VV-së ka thënë se ka marrë ftesë të jetë pjesë e Qeverisë Kurti.

Bahtiri në takimin e mbajtuar në Qendrën e Kulturës në Mitrovicë, të thirrur nga vet ai për t’i falenderuar për kontributin e tyre në fitoren e VV-së për zgjedhjet nacionale, ka folur edhe për formimin e qeverisë dhe zgjedhjet lokale, shkruan Jepi Zë.

Ai para të pranishmëve ka thënë se është ftuar të bëhet pjesë e qeverisë Kurti, por ai do të qëndrojë në Mitrovicë.

“Më kanë ftuar të jem pjesë e Qeverisë, por do të qëndrojë në Mitrovicë”, ka thënë ai.

Ndryshe Bahtiri tashmë ka shpallur kandidaturën për kryetar të Mitrovicës, për mandatin e tretë me radhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *